Mobil logo 2019

Gällande Covid-19

Kära gäster, som den "naturcamping" vi är utan större folksamlingar samt med gäster som transporterar sig hit med eget fordon känns det ändå ganska säkert även i dessa tider att vistas hos oss, bara vi alla hjälps åt att hålla avståndet till varandra.

Vi håller öppet som vanligt och följer myndigheternas & kommunens riktlinjer gällande Covid-19. Det innebär bland annat att vi ökar frekvensen av 
städning och desinfektering av anläggningen.

Vi ber alla våra gäster att vara rädda om varandra, att visa hänsyn och extra respekt till övriga gäster vad det gäller att hålla social distans. Detta framförallt vid incheckning/utcheckning, i köket, vid duscharna och i övriga allmänna utrymmen. 

Varmt välkomna till oss!

Etiketter: covid-19

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln