Mobil logo 2019

Fräscht servicehus med många bekvämligheter

loading...

Servicehuset

 I vårt servicehus finner ni fräscha toaletter och duschar, tvättstuga och kök. 
Under 2022 har vi byggt en helt ny latrintömning, och separat pissoar. Och numera har vi även tömning av fasta gråvattentankar.
Och på vår parkering finner ni 2 laddstolpar för laddnind av elbil.

Möteslokal med braskamin

I servicehuset finner du en trevlig möteslokal med plats för gemensamma måltider och samvaro. Möteslokalen ligger i nära anslutning till våra kök och är utrustad med braskamin och TV.

Möteslokalen kan bokas för möten och för våra gäster att fira tex födelsedagsfest. Lokalen passar utmärkt för 10-30 gäster och ni har tillgång till vårt kök. Ta kontakt med oss för prisinfo och ledighet

Kiosk & reception

I receptionen har vi ett reducerat och mindre kioskutbud. Receptionens öppettider varierar under året. Vi finns nästan alltid på området eller däromkring när vi inte är i rec, och det finns alltid ett nummer som ni når oss på.

Lekplatser för våra yngre gäster

Hos oss finns det gott om gröna ytor, 2 fina lekplatser och dammar för fiske och bad. Läs gärna mer om alla våra aktiviteter här >

Grillplatser

På campingen har vi ett flertal grillplatser och små sittgrupper som ni är välkomna att nyttja.

Bad

Vi har ett par små bad och fiskedammar här på anläggningen så välkommen att ta ett dopp!

Vår miljö

Hos oss finns möjlighet att koppla av i en lugn och avstressande miljö. Du bor nära ekdungar, promenadslingor och porlande vattendrag. I tidig gryning finns chans att se vilda djur som rådjur och älg. Under sommar och höst förgylls markerna av bär och svamp. På campingområdet finns bl.a boulebana, fotbollsgolf, fotbollsplan och dammar för fiske och bad. 

Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning.

Google Translate

* klicka på bilderna nedan för att se dem i större format

Välkommen till oss på Våxtorps camping & stugby!